

- Etykieta retro "wino" - 1szt
- Etykieta retro "nalewka" - 1szt
- Etykieta retro "piwo domowe" - 1szt
- Drożdże gorzelnicze T3
- Zaprawka Coffee Vodka Espresso
- Zaprawka Gruszka Williamsówka
- Butelka do piwa Long Ale 330ml
- Zaprawka Tennessee Whiskey
- Zaprawka Śliwowica Beskidzka
- Kapsle z nadrukiem "Domowy Browar" - 1szt
- Zaprawka Honey Whiskey
- Drożdże gorzelnicze Coobra Basic 48


Producent
Cena
-
od
do
Środki słodzące, niezbędne przy produkcji domowych alkoholi: piwa, wina, zacierów, cukrówek. Glukoza/Dextroza jest cukrem prostym, bardzo dobrze rozpuszcza się w wodzie, ma słodki smak, nieco mniej intensywny od sacharozy (cukier złożony). Alkohol uzyskany z glukozy jest łagodniejszy i czystszy w smaku. Cukier trzcinowy doskonały do sporządzania nalewek, win, wódek i przyrządzania drinków. Cukier kandyzowany polecany jest przy warzeniu piw mocnych górnej fermentacji. Zastosowanie cukru kandyzowanego w piwie, daje wiele ciekawych efektów aromatyczno smakowych.